BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink
Log in to check your private messages
Figure Pictures presents a Valek production

Post new topic   Reply to topic    Jedi Academy - Special Forces Clan Forum Index » FX Section View previous topic :: View next topic  
Figure Pictures presents a Valek production
 PostPosted: Mon Apr 10, 2006 6:01 pm Reply with quote  
Guest

k, so de mult am vrut sa fac un film, sau o faza din starwars.Am reusit! Cu ajutorul lui [SF]10StepDeath{Prv}, care m-a ajutat sa fac filmul, am creeat acest clip.E confruntarea dintre Obi Wan si Jangofett pe Kamino.Povestea am schimbat-o putin, Jango moare pe Kamino.Am si inca 2 filme in productie, si altele in pre-productie.As avea nevoie de inca 2 "actori".Daca cineva vrea sa joace, sa posteze aici Very Happy . Ok sper sa va placa, vizionare placuta.

Criticile sunt bun-venite.

http://www.savefile.com/files/4040457 -16 mb

PostPosted: Tue Apr 11, 2006 11:48 am Reply with quote  
General
General

SUPEER TAREEE :yupee:

Vom creea o asociatie NU lasati copiii sa creasca pe forumuri !

View user's profile Send private message Yahoo Messenger

PostPosted: Tue Apr 11, 2006 3:09 pm Reply with quote  
Guest

ZBANG!

Okay, m-am apucat de creat o serie StarWars noua! Am avut actori destui si m-am descurcat.Vreau sa le multumesc mult celor care au jucat, si mi-au dat idei. tiphat.gif
SithWorld - e vorba despre un sith, pe nume DarthKranger, care incearca sa scape de pe Tatooine, dar nu poate fara avea codurile de trecere.Si acum merge peste tot sa caute codurile, de fiecare data ivandu-se de o problema eusa_dance.gif
Am filmat si niste parti din episodul 2, dar nu stiu sigur daca sa il creez sau nu.Oricum, unii dintre voi ati fost seriosi, si va respect pentru aia.Altii nu 5.gif
Va multumesc inca o data pentru cei care m-au ajutat.Actorii sunt pusi la credits wink.gif.Sper ca nu e problema ca am scris la multumiri linkmania.ro.
Okay, enough talking, enjoy.
Comentariile sunt apreciate bananadance2.gif

http://www.savefile.com/files/6003335

PostPosted: Wed May 10, 2006 7:35 pm Reply with quote  
Major
Major

Sa nu te lasi de facut filme ca esti bun.

View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger

Post new topic   Reply to topic    Jedi Academy - Special Forces Clan Forum Index » FX Section

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum