bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.
Log in to check your private messages
News

Post new topic   Reply to topic    Jedi Academy - Special Forces Clan Forum Index » Freelancer View previous topic :: View next topic  
News
 PostPosted: Tue Apr 15, 2008 7:55 am Reply with quote  
General
General

Will folow....

View user's profile Send private message

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 1:23 am Reply with quote  
Captain
Captain

Mah, ce va e asa greu sa intrati ma si voi p FL?Macar odata acolo la 2-3 zile si tot e bn.Da voi nici macar o data p saptamana nu intrati. SadSad Acuma la inceput avem nevoie de cat mai mult ajutor. Prima impresie conteaza mult. Iar dak la inceput incepem sa impunem respect, vom fi respectati pana la sfarsit. Dar spunetimi si mie, cum poate SF sa fie respectat cand din 34 de membrii p care ii are acuma, pe joc intra 4-5 in zilele cele mai fericite, k in majoritatea cazurilor sunt numai eo...si poate si aragones, sau havoc, sau vellan.In rest, pauza. Sad Si pana la urma ce va lipseste in joc? Vam luat nava klumea, arme klumea, bani aveti, care vreti va ajut si cu caracteru de trade, pvp si combat vam invatat cat de cat, asa ca n00bi nu sunteti, si cu toate astea faza e k NU SUNTETI.Astai najpa. Degeaba suntem noi multi dak intra numa cativa. Luati asta k p o rugaminte d la mn si poate intrati mai des, mai ales acum cand mai avem 2 pasi si suntem clan oficial. Va rog eo. Sad

View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger

PostPosted: Tue Jun 17, 2008 3:28 pm Reply with quote  
Captain
Captain

Vedeti k zilele astea s'ar putea sa avem parte de un atac din partea unor clanuri evil.Poate faceti si voi un efort si intrati sa nu fim luati prin surprindere.

View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger

PostPosted: Mon Jun 23, 2008 1:57 pm Reply with quote  
Members
Members

i will help u Ced Smile

View user's profile Send private message Yahoo Messenger

PostPosted: Tue Jun 24, 2008 2:16 pm Reply with quote  
Captain
Captain

Se pare ca 2 membrii SF au iesit recent din clan...Este vorba despre Nocturnas, care a mers in Dacia, si Zayra, care merge p cont propriu ca si pirat. Desi imi pare rau ca au plecat le urez succes in continuare si sper sa nu mai avem cazuri de genul acesta prea curand, deoarece avemnevoie de cat mai multi membrii si cat mai activi. Imi pare rau ca au plecat 2 tocmai dintre cei mai activi, dar asta e.

PostPosted: Mon Jun 30, 2008 3:47 pm Reply with quote  
Captain
Captain

Baieti, imi pare rau sa spun asta, dar pun pauza la declararea clanului, din cauza lipsei prezentei membrilor. In ultima saptamana nr de ore jucate de membrii SF la un loc e pana in 10 ore, poate kiar pana in 5, timp in care am fost online eu si cu Wraith care e cel mai nou intrat membru. Asta a fost doar in ultima saptamana, in rest situatia e la fel de najpa. Din 35 de membrii activi sunt 3 sau 4 asa k degeaba ne laudam cu atatia membrii k de fapt nici nu avem. Daca ar fi sa luam incosiderare doar membrii activi, nici nu sunt suficienti pt a crea unclan oficial, care cere 5 membrii cel putin. Asa k pana siuatia nu revine la normal pun pauza la procesul de declarare.Nu are rost ca in modul Void sa mai apara un clan care nu intra. Nici bine nu am venit pe Void si deja plecam. Mai bine renuntam la declarare dak e sa se destrame SF la Freelancer. Asa ca astept de la voi mai multa activitate, si poate veniti si cu unele posibile solutii la aceasta problema. Pana atunci pauza.

PostPosted: Mon Jun 30, 2008 9:55 pm Reply with quote  
Captain
Captain

Stiu k degeaba scriu ca putini sunt cei care se uita pe forum, dar vreau o lista cu membrii calnului care isi iau angajamentul sa intre macar odata la 2 zile. Daca se inscriu mai mult de 5 voi continua cu clanul. Daca nu fac pauza pana se strang destui.

PostPosted: Wed Jul 02, 2008 6:38 pm Reply with quote  
Major
Major

Ma chemi si sunt acolo, atat e la mine.

View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 9:06 pm Reply with quote  
Captain
Captain

mda...In concluzie cred k pot spune k SF e mort...la Freelancer...imi pare rau dar astai situatia...altcv nu mai e de zis p aici...

PostPosted: Fri Jan 16, 2009 9:15 am Reply with quote  
Captain
Captain

STIRE DE ULTIMA ORA Exclamation Exclamation Exclamation

Special Forces Clan revine pe VOID Server Exclamation Exclamation Exclamation

Refacem ceva caci pana la urma putem realiza ceva acolo. Cu oameni de valoare care au vointa si ambitie sigur vom reusi sa devenim mari si puternici. Very Happy Very Happy Very Happy

Post new topic   Reply to topic    Jedi Academy - Special Forces Clan Forum Index » Freelancer

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum